Laleh på Liseberg

on

namnlöst-9

Efter att jag idag ägnat förmiddagen till strövtåg i de centrala shoppingdistrikten av Göteborg och en del av eftermiddagen på Slottskogsvallen så styrde jag kosan till Liseberg på kvällskvisten.

namnlöst-14Jag hade spanat in att det var en artistfavorit på stora scenen denna kväll. En som jag aldrig har sett LIVE tidigare, Laleh.

Har gillat det jag har hört av henne tidigare. Dessutom verkar hon vara en artist med attityd och integritet när det gäller sin musik. Hon bestämmer hur det skall göras helt enkelt.

Sånt gillar jag. Folk som vet vad de vill.

Jag tänker inte gå in på några djuplodande analyser och recensioner av kvällens konsert. Den var helt enkelt riktigt bra. Den lilla sparven sjunger som en näktergal. Hon har de bästa balladerna av sin generation men är ingen dysterkvist singer songwriter som många andra av  av sina medsystrar i samma generation. Nej det är riktigt bra drag på bruden mellan varven. Hon förstå hur man bjuder på en bra show helt enkelt.

namnlöst-11Hennes version av Eva Dahlgrens ”Ängeln i rummet” är bländande bra. Jag får en vision av att Laleh är nutidsversionen av just Eva Dahlgren på samma sätt som Lars Winnerbäck är av Ulf Lundell.

Kort och gott gå och se Laleh live när du får möjligheten.

Hon är bra.

Förbannat bra!!!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s